Rapçi Massaka'dan Killa Hakan paylaşımı: Yanlış bilgilere itibar etmeyin

Rapçi Massaka, yeni bir açıklama yaparak Killa Hakan'ın sağlık durumuna ilişkin konuştu. Rapçi, "Şu an hastanede ve durumu kötüleşti" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rapçi Massaka, sosyal medya hesabından Killa Hakan'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Rapçi açıklamasında, "Ortalıkta dönen yanlış bilgilere, başka yerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız" dedi. 

Massaka, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin'de yanındayız. Merak edip arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Ortalıkta dönen yanlış bilgilere, başka yerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız. Dualarınızı bekliyoruz."

.

NE OLMUŞTU?

Yaptığı Türkçe rap ile tanınan ve Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki 'Killa Hakan'ın hastanede tedavi gördüğü duyuruldu. Rapçi Massaka, yaptığı paylaşımda, "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Killa Hakan'ın neden yoğun bakımda olduğu ise henüz açıklanmadı.

Kreuzberg'de yaşayan 'Killa Hakan', mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmiş, "Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye calışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara Tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)