Reggae müzik grubu UB40 yeni vokalistiyle anlaştı: Matt Doyle

Matt Doyle, Reggae müzik grubu UB40'nin vokalisti oldu. Matt Doyle, eski grubu Kioko ile daha önce UB40'nin alt grup olarak turneye çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Reggae müzik grubu UB40, yeni vokalistleri olarak Kioko’dan Matt Doyle ile anlaştıklarını duyurdu. Doyle, anlaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada yerine geçtiği Duncan Campbell’a bir an önce iyi hissetmesi temennisinde bulunarak, “Bu fırsata sahip olduğum için ne kadar gurur duyduğumu ve minnettar hissettiğimi kelimelere nasıl dökeceğimi bilmiyorum” ifadelerini kullandı. 

63 yaşındaki Duncan Campbell, kısa süre önce sağlık nedenleriyle gruptan ayrılmak durumunda olduğunu bildirmişti. Campbell, 2008 yılında kardeşi Ali’nin ayrılması sonrasında vokalist olarak gruba dahil olmuştu. Matt Doyle ise, grubu Kioko ile daha önce UB40'nin alt grup olarak turneye çıkmıştı. 

1980’lerde tanınan UB40 grubunun hitleri arasında, “Red Red Wine”, “I Can't Help Falling in Love with You” ve “I Got You Babe” gibi parçalar bulunuyor.Grup, kısa süre önce yeni albümleri “Bigga Baggariddim”i çıkardı. (AjansBizim)