Rıza Çalımbay korona virüsüne yakalandı

Sivasspor'da yarın oynanacak Villarreal maçı öncesinde 2'si futbolcu 4 kişi Covid-19'a rastlandı. Teknik direktör Rıza Çalımbay da test sonucunun pozitif olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde 2 futbolcu ile teknik heyetten 2 kişinin korona virüsü testi pozitif çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay da virüse yakalandığını açıkladı ve sosyal medya hesabından duyurdu.   

Kulüpten yapılan açıklamada, "Villarreal maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize dün kulüp tesislerimizde yapılan Kovid-19 PCR testi sonuçlanmış olup 2 sporcumuzun ve teknik heyetten 2 kişinin test sonucu pozitif çıkmıştır. Dört ismin de izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine, ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır" denildi. 

Çalımbay ise yarın akşam oynanacak maçta takımın başında yer alamayacağını belirtti. 

Sivasspor yarın 20:55'te İspanyol ekibi Villarreal'i evinde ağırlayacak.

SAKARYA'DA DA VİRÜS

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor'da 10 futbolcunun Covid-19 testi pozitif çıktı. Kulüpte toplam 21 oyuncu karantinaya alındı. 

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, testlerin Elazığspor maçı öncesinde yapıldığı belirtilerek "11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.