Robert De Niro'nun torununun ölüm nedeni belli oldu

Robert De Niro'nun hayatını kaybeden 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez'in ölüm nedeni açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ödüllü oyuncu Robert De Niro'nun büyük kızı Drena De Niro'nun 19 yaşındaki oğlu Leandro De Niro Rodriguez, 2 Temmuz'da hayatını kaybetti. Drena De Niro, sosyal medya hesabından oğlunun ölüm nedeni hakkında bir paylaşımda bulundu.

Oğlunun aşırı dozda fentanil aldıktan sonra öldüğünü iddia eden Drena De Niro, "Birisi ona fentanil içeren haplar sattı, bunu biliyorlardı ama yine de sattılar. Bu saçmalığı satan ve satın alan tüm bu insanlar için söylüyorum, oğlum sonsuza dek gitti" dedi. 

'KEŞKE SENİNLE OLSAYDIM'

Drena De Niro, oğlunun ölümünü duyurduğu paylaşımda ise, "Benim güzel tatlı meleğim. Seni karnımda hissettiğim andan itibaren seni kelimelerin veya açıklamaların ötesinde sevdim. Sevincim oldun. Kalbim ve hayatımdaki her zaman saf ve gerçek olan şeydin. Keşke şu anda seninle olsaydım. Keşke seninle olsaydım. Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum ama yaşayacağım. Devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Robert De Niro da torunu Leandro De Niro Rodriguez'in ölümünün ardından, "Sevgili torunum Leo'nun ölümünden dolayı çok derinden üzüntülüyüm. Taziye mesajları için minnettarız. Leo'muzun yasını tutarken sizden mahremiyet rica ediyoruz" demişti.