Rock Off Fest, Amon Amarth ve Pentagram'la geri dönüyor

Metal müzik dinleyicileri için verimli geçen 2024 yılının başka bir festivali de yarın düzenleniyor: Rock Off Fest 2024'te Amon Amarth ve Pentagram İstanbul'da sahneye çıkacak.

Fotoğraf: amonamarth.com
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'deki önemli rock-metal festivallerinden Rock Off, 2 yıllık aranın ardından tekrar düzenleniyor. Yarın düzenlenecek festivalde Amon Amarth ve Pentagram sahne alacak.

2014'te başlayan ve geçmiş yıllarda Megadeth, HIM, Gojira, Kreator, Haggard, Stratovarius, Children of
Bodom, Sabaton, Dragonforce, Ensiferum, Leprous gibi birçok önemli grubun sahneye çıktığı Rock Off Fest 2024, Bonus Parkorman'da düzenlenecek. Etkinlikte kapı açılış saat 18:00 olarak belirlendi.

YENİDEN AMON AMARTH

Geçmiş yıllarda Türkiye'de birçok konser veren ve Rock Off'un ilk senesinde de sahne alan Amon Amarth, 1992'de kuruldu. Melodik death metal türünde müzik yapan grup, ağırlıkla İskandinav-Viking mitolojisini konu edinen şarkılarıyla tanınıyor. Son albümünü 2022 yılında çıkaran ve grup, Twilight Of The Thunder God, Guardians Of Asgaard, The Pursuit Of Vikings gibi popüler şarkılara sahip.

Johan Hegg (vokal) liderliğindeki grupta, Olavi Mikkonen (elektro gitar [lead]), Johan Söderberg (ritim gitar), Ted Lundström (bas gitar), Jocke Wallgren (davul) yer alıyor. 

Amon Amarth, Heidrun Over Europe turnesi kapsamında İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak. İsveçli gruptan önce, Türkiye'den çıkan en önemli metal gruplarından Pentagram sahne alacak.