Rus ve İngiliz turistlerin kavgası kamerada

Antalya'da, 5 yıldızlı otelde tatil yapan Rus ve İngiliz turistler arasında, 'kız arkadaşa bakma' nedeniyle kavga çıktı. İki grubun tekme, tokat ve yumruklu kavgası cep telefonuyla görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da, 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan Rus ve İngiliz turistler arasında, 'kız arkadaşa bakma' gerekçesiyle çıkan kavgada yaralananlar oldu.

İki turist grubu arasındaki kavga, pazartesi akşamı Muratpaşa ilçesinde yaşandı. Rus ve İngiliz turistler, bahçede otururken birbirlerine laf atmaya başladı. Rus gruptan bir kişi ile diğer gruptan bir İngiliz turist, birbirlerine saldırdı. 'Kız arkadaşa bakma' nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü. İki turist grubundakiler, kavgayı önce seyretti ardından dahil oldu. Rus turist, bahçe masa ve koltuklarını parçaladı. İki grupta yer alan kadınlar ise kavga edenleri ayırmaya çalıştı. Olayda Rus turistin burnu, İngiliz turistin ise kolu kırıldı. Turistler, otele gelen sağlık ekibi tarafından tedavi edildi.

İngiliz ve Rus turistlerin tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdığı anlar, otelde kalan diğer müşteriler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Antalya turist