Rusya'da devlet destekli televizyondan Avrupa'ya 'Noel' mesajı

RT'nin "Avrupa'daki arkadaşlarınıza iletin" notuyla Twitter'da paylaştığı videoda, elektriksiz kalan Avrupalı bir aile görülüyor. Videonun sonunda, "Mutlu 'Rus karşıtı' Noeller!" yazısı beliriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'da devlet destekli Russia Today (RT) televizyonunun paylaştığı Noel videosu sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Moskova yönetiminden Avrupa Birliği'nin (AB) doğalgazda 'tavan fiyat' uygulamasına eleştirileri gelirken, RT'nin Twitter hesabından "Görün ve Avrupa'daki arkadaşlarınıza iletin" notuyla bir video paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan videoda, Avrupa'da Noel'i kutlayan bir aile görülüyor. Noel şarkısı Silent Night'ın arka planda çaldığı videoda, kafasına fiyonk şeklinde kırmızı bir kurdele bağlanmış bir hamster, ailenin çocuğuna hediye ediliyor. Ekranda beliren yazıdan, bunun 2021 yılı kutlaması olduğu anlaşılıyor. 

Bir diğer sahnede ise, 2022 yılbaşı kutlamasında anne baba ve çocuk evde kışlık montlarla battaniye altında otururken, hediye edilen hamsterın çarkından elde edilen elektrikle yılbaşı ağacı aydınlatılıyor. Videoda 2023 yılında gelindiğinde ise aile, montlarıyla bir masa etrafında yemek yerken görülüyor. Baba, masadaki çorbayı içerken ağzına hamsterın kafasındaki kurdele geliyor.

Videonun sonunda ise, şu yazı beliriyor: "Mutlu 'Rus karşıtı' Noeller! Medyanız size tüm bunların nereye varacağını söylemiyorsa, RT'yi izleyebilirsiniz." (DIŞ HABERLER)

 

 

 

Etiketler Rusya Russia Today Noel