Saadet Partisi’nden Filistin’e destek için oturma eylemi

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları Konak Meydanı’nda oturma eylemi ile protesto etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırıları protesto eden Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, Konak Meydanı’nda oturma eylemi yaptı.

"Gazze'de Siyonist katliam bitene kadar meydanlardayız!" sloganıyla başlatılan eyleme, İl Başkanı Mustafa Erduran da katıldı. Ellerinde Filistin bayrakları ve Filistin'e destek mesajları içeren dövizler taşıyan Saadet Partili grup, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve katliamlarını kınadı.

Filistin’e destek olmak için bir araya gelen grup üyeleri, "Zulmün olduğu yerde tarafsız kalınmaz", "İsrail güçten anlar", "Soykırıma sessiz kalma", "Bebek katili İsrail", "İsrail’i koruyan Kürecik ve İncirlik üsleri kapatılsın" yazılı dövizlerle mesaj verdi.

Farklı eylemlerle İsrail vahşetine tepki göstermeye devam edileceğinin kaydedildiği oturma eylemine, vatandaşlar ve bazı yabancı turistler de ilgi göstererek destek verdi.