SAADET'te yarış: Genel merkezin karşısındakiler kararı etkiledi

Saadet Partisi'nde Genel Merkez'in işaret ettiği Mahmut Arıkan'ın karşısında aday olan Birol Aydın, "Genel merkezin karşısındakiler kararı etkiledi. Yaşanacak olanları görüyoruz" açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Saadet Partisi'nin hafta sonu Ankara'da yapılacak olağanüstü genel kongresinde sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağını açıklayan Temel Karamollaoğlu, Genel Merkez'in desteklediği ismin Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan olduğunu duyurdu.

Arıkan'ın karşısında yarışan giren İstanbul Milletvekili Birol Aydın, "Bizim derdimiz; genel başkanlık derdi değildir. Bizim karşı çıkışımız; bugüne kadar süreçlerin tamamında genel merkezimizin karşısında tavır takınanların bu kongre sürecinde karara doğrudan etki edişinedir" açıklaması yaptı. "Yaşananları biliyor ve yaşanacak olanları görüyoruz" diyen Aydın, "Derdimiz; teşkilatlarımızın emeğine, iradesine sahip çıkmaktır" ifadelerini kullandı.

'DERDİMİZ GENEL BAŞKANLIK DEĞİL'

Birol Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Değerli Kardeşlerim, Aziz Milli Görüşçüler, Saadet Partililer,

Kıymetli teşkilat mensuplarımız; Bir kongre sürecinin içerisindeyiz. 3. Olağanüstü Büyük Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yarım asırlık tecrübeye sahip olan biz Milli Görüşçüler, bugüne kadar birçok süreç yaşadık ve her bir süreçten alnımızın akıyla çıkmasını başardık.

İnşallah bu süreci de en güzel şekilde aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

En başta şunu belirteyim ki; bizim derdimiz, bugüne kadar partimize emek veren insanlarımızın iradesine sahip çıkmaktır.

Bizim derdimiz; genel başkanlık derdi değildir. Zira böyle bir derdin hesabının verilemeyeceğini çok iyi biliyoruz.

Bizler, yıllarca Genel Başkanımızın sözünü dinleyen insanlarız.

Bizim karşı çıkışımız; bugüne kadar süreçlerin tamamında genel merkezimizin karşısında tavır takınanların bu kongre sürecinde karara doğrudan etki edişinedir.

Bizler dün buradaydık. Yaşananların tamamını biliyoruz. Bugün buradayız. Yaşananları biliyor ve yaşanacak olanları görüyoruz. Bizler, bugüne kadar canla başla çalıştığımız gibi bundan sonra da hep birlikte davamızda canla başla çalışacağız.

Bizler teşkilatlarımızla birlikte alın teri dökerken, kimler nerede duruyordu; zaten teşkilat mensuplarımız biliyor.

Değerli kardeşlerim; sizler, bizleri biliyorsunuz. Partinin dününde, bugününde, tüm sıkıntılı süreçlerinde temel değerlerimiz çerçevesinde net tavır takındığımıza şahitsiniz.

Bizim derdimiz; teşkilatlarımızın emeğine, iradesine sahip çıkmaktır.

O nedenle hep birlikte; dünümüze, bugünümüze ve yarınlarımıza sahip çıkalım. Selam ve muhabbetlerimle."

 

(HABER MERKEZİ)