Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan bakana F-35 yanıtı: Hastanemize bekleriz

Sağlık Bakanı Memişoğlu, "F-35’lerle bir gece ansızın Ankara’da olabiliriz" diyen Yunanistan Sağlık Bakanı'na, Çam ve Sakura Ruh Sağlığı Hastanesi'nin fotoğrafını kullandığı paylaşımıyla cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "F-35’lerle radara görünmeden bir gece ansızın Ankara’da olabiliriz" sözleriyle gündem olan Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'e X hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, katıldığı bir televizyon programında, Kuzey Kıbrıs üzerinden Ankara-Atina hattında son dönemde artan gerilime ilişkin bir soru üzerine "Bir gece ansızın gelebiliriz' söylemleri beni güldürüyor. F-35’lerle ancak biz bir gece ansızın Türkiye'ye gidebiliriz. Yemen'de olanları gördünüz. Radara yakalanmayan F-35’leriniz varsa, bir gece ansızın Ankara’da olabilirsiniz. Böyle bir şey yapacağımızı söylemiyorum, yapmak istemiyoruz ama Erdoğan’ın söyledikleri beni güldürüyor. Bir gece Yunanistan’a nasıl gelecekmiş? Ayakkabılarıyla mı? Türkiye havacılıkta tam bir sıfır" ifadelerini kullandı. 

Yunan bakanın sözlerine ilişkin ilk olarak Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bir soru üzerine "Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor, buyursun gelsin. Bekliyoruz" diye konuştu. 

'SİZİ AĞIRLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYACAĞIM'

Bugün de Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Adonis Georgiadis'e cevap verdi. Memişoğlu, İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne bağlı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: 

"Yunanistanlı Mevkidaşım @AdonisGeorgiadi
Ülkemizin sağlık alanındaki başarılarını yerinde gözlemlemeniz için kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım."

 

 

(HABER MERKEZİ)