Saldırıya uğrayan Öztürk Yılmaz: Belli ki öldürülmemi istiyorlar

Bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, "Bir tane bile korumam yok! Belli ki, öldürülmemi istiyorlar! Suikaste uğradım, yine bir tane koruma alamıyorum!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 7 Aralık 2022'de, partisinin genel merkezinde Serhat Koçu tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, koruma talep ettiğini ancak suikasta uğramasına rağmen talebinin yerine getirilmediğini açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Valiliği'ni de etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bir tane bile korumam yok!

Belli ki, öldürülmemi istiyorlar!

Suikaste uğradım, yine bir tane koruma alamıyorum! Sanki onlara değil, duvarlara konuşuyorum! Kendileri onlarca ve hatta yüzlerce koruma olmadan sokağa adım bile atmazken....

Allah'a and olsun, bu millet bana yetki verirse, bu kişilerin sokakta mafya ve hapçılar tarafından kafalarına sıkılıp infaz edilmeleri riskini dikkat olmadan, bunlara verilen koruma ordularını geri çekeceğim! Ancak o zaman beni anlarlar!"

2022'de 4 yerinden bıçaklanan Öztürk, hastanede gördüğü tedavisinin ardından taburcu edilirken, saldırgan Koçu ise Ankara'da tutuklanmıştı. 

 

(HABER MERKEZİ)