Salih Bademci, 'Dilek Taşı'nı anlattı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi

Kanal D'nin yeni dizisi 'Dilek Taşı'nı anlatan oyuncu Salih Bademci, " İzleyicilerin gerçekten kalbi dayanırsa çok keyifle izleyecekleri bir dizi olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Salih Bademci, Kanal D'nin yeni sezonunda izleyiciyle buluşacak olan 'Dilek Taşı' dizisi ile ilgili konuştu. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği 'Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

RaniniTv'nin haberine göre, 1980’li yıllarda geçen 'Dilek Taşı’nın kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Salih Bademci, "Set çok güzel geçiyor, çok heyecanlı ve çok dinamik bir iş. Ben çok heyecanlıyım çünkü yine bir dönem işi ve benim için dönem işi çok heyecanlı oluyor. Çok zevk aldığım bir şey, o yüzden çok mutluyum. Ayrıca ekip muazzam… senaristimizden, yönetmenlerimize ve oyuncu arkadaşlarımıza kadar, çok keyifli çalışıyoruz. Zor geçiyor tabii ki izlerken de izleyici muhtemelen fark edecektir 'Nasıl çekti bunlar?' diyecektir. İzleyicilerin gerçekten kalbi dayanırsa çok keyifle izleyecekleri bir dizi olacak. Sanırım insanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi, ağızlarında şahane bir tat kalacak ve çok zevk alacaklarını düşünüyorum" dedi.

'BENİ ETKİLEYEN ŞEY SENARYOSU OLDU'

Dizinin senaryosundan etkilediğini aktaran Bademci, "Senaryosu beni etkileyen şey oldu. Genel hikayeyi başta okumuştum zor okuyan biriyimdir, okumayı çok seviyorum ama aynı tarz senaryolar okuyunca bazen sıkılırım. Fakat bu işi okurken daha genel hikayesinde çok etkilendim. Bir sonraki bölüm ne olacak dedim" diye konuştu. 

Dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi isimler rol alıyor.