Şam'da patlama sesleri, Esad'dan 'Nasrallah' mektubu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, mektubunda "Hasan Nasrallah'ın adı ölümsüz olacaktır" ifadelerine yer verdi. Öte yandan, Şam yakınlarındaki patlamanın sebebinin araştırıldığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında öldürülmesinin ardından Lübnan direniş güçleri ile Nasrallah'ın ailesine yönelik bir mektup kaleme aldı. Mektubunda, "Direniş, liderinin şehadeti ile zayıflamaz, aksine gönüllerde ve zihinlerde kök salmaya devam eder" ifadelerine yer veren Esad, SANA'nın aktardığına göre şöyle devam etti: 

"Lübnan Ulusal Direnişi'nin işgal karşısında mücadele yolunda ilerleyeceğinden ve Filistin halkının haklı davası uğruna verdiği mücadelede destekçi olmaya devam edeceğinden eminiz. Şehit Nasrallah, tüm zorluklara rağmen, Siyonizm'in araçlarına karşı savaşta Suriye’nin yanında ve Lübnan Ulusal Direnişi'nin başında yer almasıyla Suriyelilerin hafızasında kalacaktır. Bu vefanın temelinde, şehit Hasan Nasrallah'ın adı ölümsüz olacaktır."

PATLAMANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, Suriye'nin başkenti Şam'ın yakınlarında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. SANA'nın haberinde, patlamanın sebebinin araştırıldığı aktarıldı. 

 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Etiketler suriye esad nasrallah