Şampiyonluk kutlamasına katılmak isteyen Beşiktaşlılara polis izin vermedi

Şampiyonluk kutlaması için stada yürümek ve polis barikatını aşmak isteyen Beşiktaşlı taraftarlara izin verilmedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaşlı taraftarlar, şampiyonluk kutlamaları için stada gitmek istedi. Akaretler'deki bariyeri aşmaya çalışan taraftarlara polis izin vermedi.

Vodafone Park'taki şampiyonluk kutlamalarına katılmak isteyen Beşiktaşlı taraftarlar Akaretler'de polis bariyerleriyle karşılaştı.

Gelen ambulansa yol vermek için açılan bariyerlerden taraftarlar geçmeye çalıştı. Polisin taraftarları engellemesiyle arbede yaşandı. Polisler, taraftarları kalkanlarla iterek ve darp ederek barikattan uzaklaştırdı.

BEŞİKTAŞ: TÖREN TARAFTARLARIMIZDAN YOKSUN OLARAK GERÇEKLEŞECEK

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle kutlamaya taraftar alınmayacağı belirtildi. 

Açıklamada, "Süper Lig şampiyonu Futbol A Takımımızın Vodafone Park’ta kupasına kavuşacağı tören, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında ne yazık ki taraftarlarımızdan yoksun olarak gerçekleştirilmektedir. Şerefimizle ve Hakkımızla kazandığımız şampiyonluğumuzu, en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızla kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyor, gösterdikleri anlayış nedeniyle taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" denildi. 

Taraftarların da katılacağı törenin daha sonra yapılacağını belirtilen açıklamada, "Pandemi koşulları gereği bugün ancak televizyon yayınıyla taraftarlarımızla buluşturabildiğimiz kupa törenimizi, normalleşmenin başlangıcına müteakip taraftarlarımızın coşkulu tezahüratlarıyla birlikte yeniden gerçekleştireceğimizden Camiamızın şüphesi olmasın" ifadeleri kullanıldı. (DUVAR-DHA)

Etiketler Beşiktaş Akaretler