Şampiyonluk kutlamasında yayaya çarpan sürücü hakkında ‘kasten yaralama’ soruşturması

Şampiyonluk kutlamalarında Trabzonspor ve Samsunspor taraftarları arasında yaşanan gerginlikte, bir yayaya çarpan sürücü hakkında "kasten yaralama" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun'da kutlama yapan Trabzonsporlu taraftarlar ile Samsunsporlu taraftarlar arasındaki gerginlik sırasında yayaya çarpan otomobil sürücüsü N.B.T. hakkında, "kasten yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı.

DHA'nın haberine göre, Samsun'da dün gece şampiyonluk kutlaması yapan Trabzonspor ile Samsunspor taraftarları arasında kutlama gerginliği yaşandı. 

Bu sırada Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen N.B.T.'ye ait otomobile Samsunsporlu taraftarlar vurmaya başladı. Polisler olaya müdahale ederken N.B.T. otomobili hareket ettirdi ve taraftarların üzerine sürerek bir kişiye çarptı.

Yaya yaralanırken, polis ise olaya müdahale ederek grupları dağıttı. Otomobilin yayaya çarptığı anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan N.B.T. adliyeye sevk edildi. Hakkında "kasten yaralama" suçlamasıyla soruşturma başlatılan şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)