Sapanca Ülkü Ocakları Başkanı neden vuruldu?

Sakarya'da Sapanca Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Kabalak’ın, tartıştığı S.K. tarafından tabancayla vurularak yaralanması olayının detayları ortaya çıktı.

Fotoğraf: Gazete Duvar
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sakarya’nın Sapanca ilçesi Rüstempaşa Mahallesi Çarşıiçi Caddesi'nde çıkan kavgada Sapanca Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Kabalak (28) ile S.K. (25) adlı şahıs arasında çıkan kavgada Kabalak, iki ayağından silahla vurularak yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Emirhan Kabalak’ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken S.K. ise kayıplara karıştı. Polis şüpheli şahsı arama çalışmalarını sürdürüyor.

KAVGA ÜLKÜ OCAKLARI BİNASI ÖNÜNDE YAŞANDI

Yaşanan kavganın detayları ise ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre, S.K., Rüstempaşa Mahallesi Çarşıiçi Caddesi'ndeki Sapanca Ülkü Ocakları binası önünde alkollü bir şekilde çevreye rahatsızlık vermeye başladı. Bu sırada olay yerinde bulunan Emirhan Kabalak ve beraberindekiler şahsı uyardı. Bunun üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. S.K. yanında bulunan silahla Emirhan Kabalak’ı iki ayağından vurarak yaraladı ve olay yerinden kaçtı.