Saray'daki canlı müzikli ziyafetin görüntüleri TT oldu

Irak Başbakanı Kazımi için Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen ziyafetin görüntüleri sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılarak eleştirildi. Kullanıcılar 'kuru ekmek' tartışmasına gönderme yaptı. CHP'li Ali Öztunç "TBMM’de Saray sofrası ve şatafatını anlattığım günün akşamında Saray’daki eğlence ve şatafat... "dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi için Beştepe'de verdiği yemeğin görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında yer aldı. Pandemi koşullarına uyulmadığı için tepki gösteren kullanıcılar, 'kuru ekmek' tartışmasını hatırlattı. CHP'li milletvekillleri de görüntülere tepki gösterdi.

Yemeğe katılan konuklardan birinin cep telefonuyla çekip paylaşığı görüntülerde müzik eşliğinde yemek yeniliyor. Twitter'da #YiyinEfendilerYiyin ve #KülliyedeRakı etiketleriyle Trend Topic olan yemek görüntülerindeki bir masadaki bardaklarda rakı mı ayran mı olduğu tartışması da yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları ziyafette korona virüsü önlemlerine uyulmadığı, masalardaki sandalyeler arasında boşluk bırakılmadığı ve maske takılmadığı yönünde eleştirilerde bulundu. 

CHP'Lİ ÖZTUNÇ: SANATÇI BÖLÜMÜNÜ EKSİK SÖYLEMİŞİM

Görüntüleri paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç da bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak "TBMM’de Saray sofrası ve şatafatını anlattığım günün akşamında Saray’daki eğlence ve şatafat. Ama sanatçı bölümünü eksik söylemişim" dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan da, "Bu görüntüyü kuru ekmeğe muhtaç edilen yurttaş, restoranlar kapandığı için işsiz kalan garson kısaca herkes izlemeli" sözleriyle eleştirdi.
Irak Başbakanı Kazımi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine 17 Aralık'ta Ankara'ya gelmişti. (HABER MERKEZİ)

Etiketler saray kazımi ziyafet