Saturday Night Live Nusret'i tiye aldı: Abartılı, ürkütücü...

Saturday Night Live'de Nusret'in parodisi yapıldı. Skeçte Nusret’in hayranları, etleri tokatlaması ve altın kaplama eti tiye alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Birçok komedyenin rol aldığı skeçlerle dolu olan Amerikan televizyon programı Saturday Night Live 3 Nisan'da, "Salt Bae" olarak bilinen Türk aşçı Nusret Gökçe'nin parodisini yaptı. ABD'li oyuncu Beck Bennett, Salt Bae'yi abartılı, ürkütücü ve cinsel açıdan uygunsuz bir ilgi meraklısı olarak canlandırdı.

Skeçte, Oscar adayı oyuncu Daniel Kaluuya, Cecily Strong, Mikey Day ve Ego Nwodim, Salt Bae'nin sahip olduğu lüks et lokantası zinciri Nusr-Et'te bir masada oturuyor.

Skeçte kadınlar, Nusret bifteği masaya koymak için önlerine ilerlediğinde ve yiyeceklerine avuç dolusu tuz attığında çok seviniyor. Daniel Kaluuya ise, Salt Bae’nin 'flörtöz maskaralıklarını' beğenmiyor. 

Bae, Cecily Strong'u "tuzluyor", Ego Nwodim'e elindeki ete tokat attırıyor ve Mikey Day'in boğazına altın kaplamalı kemikli bir et sokuyor. Herkesin şefin 'çılgın enerjisi'ne olan bağlılığı Salt Bae'yi yüceltiyor. Cecily Strong, "Beni istiyorsun? Beni tuzlamak için mi?" diyerek heyecanlanmasının ardından, erkek arkadaşına "Bu Salt Bae! Dünyanın en önemli şefi!" açıklamasını yapıyor. Kaluuya, Bennett Salt Bae'yi oynarken, "Bu adam bana bir aşçıdan çok sihirbaz enerjisi veriyor" ifadelerini kullanıyor.

Skeçin asıl şakasını ise Kaluuya, "David Beckham'ın önünde 'becerilmem' için bin 100 dolar veriyorum" diyerek ortaya koyuyor.