Savaş robotunu seslendirecek: Anthony Hopkins, 'Rebel Moon' kadrosunda

Anthony Hopkins, Zack Snyder’ın "Rebel Moon" filminin kadrosuna katıldı. Filmin 2024 yılında Netflix’te izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins, epik bilim kurgu filmi "Rebel Moon"un kadrosuna dahil oldu. Zack Snyder imzalı film, kendi dünyasını kötü tiran Balisarius’tan korumak için diğer gezegenlerin savaşçılarından yardım alması gereken Kora adlı bir kadını takip edecek.

Kayıp Rıhtım'ın Deadline’ın özel haberinden aktardığına göre, Anthony Hopkins, filmde doğrudan yer almayacak ancak Jimmy adında mekanize bir JC1435 savaş robotunu seslendirecek. Yönetmen Zack Snyder da yaptığı bir paylaşımda söz konusu bilgiyi doğruladı ve karakterin ilk bakış görselini de gönderisine ekledi.

Akira Kurosawa’nın eserlerinden ve Star Wars filmlerinden ilham aldığı belirtilen filmin hikâyesi, Snyder’ın Shay Hatten ve Kurt Johnstad ile birlikte yazdığı bir senaryoya dayanıyor. Kasım 2022’de çekimleri tamamlanması planlanan yapımın en erken 2024 yılında Netflix'ta yayınlanması bekleniyor.