Saygı 2. sezon geliyor: İlk bölüm fragmanı yayınlandı

Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 23 Eylül'de BluTV'de yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BluTV dizisi Saygı'nın 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 bölümden oluşacak dizi, 23 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. 

Nejat İşler ve Erkan Can’ın da başrolde yer aldığı yapımın kadrosunda Boran Kuzum, Miray Daner, Tansu Biçer ve Rojda Demirer gibi isimler bulunuyor. 2. sezonda ayrıca son olarak Show TV’de yayınlanan Çukur dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Damla Sönmez ve Sarp Akkaya da Saygı’nın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Behzat Ç., geçtiğimiz yıllarda uzun bir aradan sonra BluTV üzerinden yeniden yayın hayatına başladı. Ancak dizi projesi, 8 bölümlük ilk sezon finalinden sonra oyuncular ve kanal yönetimi arasında çıkan fikirsel ayrılıklar nedeniyle iptal edildi. 

Behzat Ç. dizisinin iptal edilmesinin ardından, Behzat Ç. dizisiyle izleyici karşısına çıkan Ercüment Çözer karakterinin başrolünde olduğu Saygı isimli dizi duyuruldu. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yaşadığı maceraları konu edinen Saygı’nın 8 bölümden oluşan ilk sezonu Ekim 2020’de yayınlandı.