Saymaz: Narin cinayetinde amca ile Bahtiyar suç ortağı mı?

Narin Güran cinayetinde itirafçı Bahtiyar'ın çelişkili ifadelerine dikkat çeken İsmail Saymaz, Bahtiyar'ın suç ortağı olabileceği ya da cinayeti tek başına işlemiş olabileceği iddiasını gündeme taşıdı

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi 19 gün sonra, daha önce aramalar yapılan Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içerisinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış bir şekilde bulundu.

Soruşturma devam ederken Narin Güran'ın kim tarafından, neden, ne zaman ve ne şekilde öldürüldüğü soruları hala açığa çıkmadı.

Narin Güran'ın cesedini dereye atan itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesindeki temelden çelişkilere dikkat çeken gazeteci İsmail Saymaz, yeni iddiaları gündeme taşıdı.  

HalkTV.com'daki köşesinde "Acaba cinsel saldırıya yeltendi ve sonra çocuğu öldürdü mü?" sorusunu gündeme getiren Saymaz, "Bu ihtimal yabana atılmamalı" dedi.

NARİN, AMCA İLE BAHTİYAR ARASINDAKİ BİR İLİŞKİYE Mİ ŞAHİT OLDU?

Saymaz ayrıca şu iddialara da yazısında yer verdi:

"Bahtiyar, Güran’ın suç ortağı olabilir. Onları Narin’i öldürüp cesedini ortadan kaldırmakta buluşturan payda ne? Henüz bilmiyoruz. Narin’in iki şüpheli arasındaki bir temas ve ilişkiye şahit olmuş mu? Mümkün… Ancak Bahtiyar, suçu tek başına işlemiş de olabilir. Narin, 21 Ağustos’ta 15.15-15.40 saatleri arasındaki 25 dakika içerisinde ortadan kaldırıldığına göre evine giderken, cinsel saldırıya uğradıktan sonra acımasızca öldürülmesi kuvvetli bir ihtimal. Elbette son sözü Adli Tıp raporu söyleyecek."

(YAZININ TAMAMI)

(ALINTI)