Scream serisinin 5. filmi geliyor: Kamera arkası yayınlandı

14 Ocak 2022'de vizyona girecek Scream filminden kamera arkası görüntüler ve oyuncularla röportajlar içeren özel bir video yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Scream serisinin beşinci halkası olan ve ilk filmle aynı adı taşıyan Scream, Çığlık 4'ün vizyona girmesinden tam 11 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. 1996 yılında, Wes Craven tarafından yönetilen ve Courtney Cox, Neve Campbell, David Arquette, Skeet Ulrich, Drew Barrymore gibi oyuncuların yer aldığı Çığlık filmi gişede büyük başarı yakaladı ve Wes Craven tarafından yönetilen 3 devam filmi daha çekildi.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA BETTİNELLİ VE GİLLETT VAR 

Serinin beşinci filmi Wes Craven tarafından yönetilmeyen ilk film olacak. 2015 yılında hayatını kaybeden Craven'in yerine Scream'i Matt Bettinelli ve Olpin Tyler Gillett yönetiyor.

Neve Campbell, beşinci filmde de Sidney Prescott olarak izleyici karşısına çıkarken; Courteney Cox haber muhabiri Gale Weathers rolünü, David Arquette ise Şerif Dewey Riley rolünü yeniden canlandıracak.

KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLER YER ALIYOR 

Senaryosu James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılan film, Sidney'in yıllar önce yaşadıklarına benzeyen seri cinayetleri çözmek için Woodsboro'ya geri dönmesini ve bu mücadelede yeniden onunla güçlerini birleştiren Gale ve Dewey'nin hikâyesini anlatıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda eski rollerine geri dönen oyuncuların yanı sıra Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar gibi isimler yer alıyor.

Yayınlanan özel videoda oyuncuların ve ekibin film hakkındaki yorumları, filmden ve kamera arkasından görüntüler izleyicilere sunuldu. Serinin beşinci halkası Scream 14 Ocak'ta sinemalarda olacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler Scream Çığlık film