Sean Penn, 'Madonna'ya şiddet' iddialarını yalanladı: 'Sevdiğim biri'

Şarkıcı Madonna ile olan evliliği hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu Sean Penn, şiddet iddialarını reddetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Sean Penn, 1985-1989 yılları arasında evli olduğu şarkıcı Madonna'ya şiddet uyguladığına dair ortaya atılan iddialar hakkında konuştu.

New York Times'a konuşan 63 yaşındaki Penn, Madonna'nın polisi arayıp evdeki silahlar konusunda endişeli olduğu için bir gün eve çok sayıda polis ekibinin baskın yaptığını söyledi.

Penn, Madonna'ya "Dışarı gelmiyorum, kahvaltımı bitireceğim" dediğini, daha sonra evdeki camların kırıldığını ve polislerin kendisini kelepçelediğini belirtti. 

'MADONNA SEVDİĞİM BİRİ'

Madonna'dan "sevdiğim biri" olarak bahseden Penn, 1989'da sona eren evliliğinin ardından oyuncu Robin Wright ile evlendi. İki çocuğu olan çift daha sonra boşandı.

Wright ile olan evliliğine ilişkin konuşan Penn, "Boşanmadan sonra eğer işin içinde çocuklar yoksa arkadaşlığı onarmanın çok daha hızlı olduğunu anladım. Robin ve benim epey zamanımızı aldı. Çok fazla drama vardı. İşin içinde çocuklar varsa tamir etmek çok daha önemli ama kolay da değildi" diye konuştu. 

MADONNA: 'PENN İLE ARKADAŞIZ'

1989'den Penn'le ayrıldıktan sonra 2000 yılında yönetmen Guy Ritchie ile evlenen Madonna, ilk eşi Penn ile arkadaş kalmayı sürdürdüğünü dile getiriyor. 

Ritchie ile olan evliliğinde ise kendini "tutsak" gibi hissettiğini belirten şarkıcı, daha önce “Kendim olmama izin verilmiyordu. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini bulmanız lazım” ifadelerini kullanmıştı. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)