Sedat Peker'den jet skili video: 'Seni bitirecekler' dediler

Sedat Peker aylar sonra video yayınladı: Bazı dostlarım arayıp 'bugün ya da yarın seni tamamen bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar' dedi. Kendisine gülüp teşekkür ettim...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, aylar sonra yeni bir video yayınladı.

Jetski üzerinde kameraya konuşan Peker, kendisine yönelik operasyon iddialarına yanıt verdi. 

Dün 'Deli Çavuş' hesabı aracılığıyla yayınladığı 'kumar listeleri' 'kuralları ihlal ettiği' gerekçesiyle yayından kaldırılan Peker, Twitter'dan yaptığı paylaşıma şu notu düştü: "Bazı dostlarım beni arayıp bugün ya da yarın seni tamamen bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar dedi. Kendisine gülüp teşekkür ettim. Bitti denilen hikaye her zaman yeniden başlar. Anladın mı Azem Kardeş? Lan tırrikler, lan kablamalar, lan kıpraklar, lan pokemonlar… İmza; PİKACHU." 

Sedat Peker, videoda ise şunları söyledi: "Azem kardeş, bazen 'film bitti' dendiği yerde yeniden başlar. Bir gün Montenegro olur, bir gün başka yer olur. Bunu sakın unutma. Sana daha önce de söylemiştim, sana daha önce de öğretmiştim. Geceleri yavru kurtlar değil, avcı kurtlar gezermiş." (HABER MERKEZİ)