Seks kulübünün müdürü anlattı: Dominus Konseyi'ne üyelik 75 bin dolar

Amerika'daki seks kulübü SNCTM'nin müdürü Robert Artés, üyelerinin gizli olduğu kulüpte düzenlenen organizasyonlarla ilgili bilgiler paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde 2013 yılında Damon Lawner tarafından kurulan SNCTM isimli seks kulübünün müdürü Robert Artés, Hollywood yıldızlarının da misafiri olduğu mekana dair detaylar paylaştı.

Daily Star'a konuşan Artés, kulübün, 1999 yılında Stanley Kubrick tarafından çekilen, başrollerini Nicole Kidman ve Tom Cruise'un oynadığı "Gözleri Tamamen Kapalı" filminden esinlenerek düzenlendiğini söyledi.

Kulübün üyesi olabilmek için sıkı bir başvuru sürecinden geçildiğini söyleyen Artés, adaylardan form doldurmaları ve fotoğraflarını eklemeleri istendiğini, sonrasında gelen başvuruları "Dominus Konseyi" ismini verdikleri bir konseyin değerlendirdiğini ifade etti.

Üyelerle ilgili yüksek düzeyde güvenlik ve gizlilik olduğunu vurgulayan Artés, erkek üyelerin yıllık 12 bin 500 dolar ödediğini, kadınlardan ise ücret alınmadığını belirtti. Artés ayrıca dünyada sadece 20 kişiye sunulan Dominus Konseyi üyeliğinin yıllık 75 bin dolar olduğunu ve girişi 1 milyon dolar olan "Violet Key" isimli özel bir üyelikleri olduğunu anlattı.

Kulübün üyeleri için maskeli balolar, havuz partileri ve akşam yemekleri organize ettiği belirtilirken içeride fotoğraf çekmenin yasak olduğunu ifade edildi. 

Oyuncu Gwyneth Paltrow ve komedyen Bill Maher gibi ünlü isimlerin üyesi olduğu iddia edilen kulüple ilgili Artés, "Güzel, açık, maceracı insanlardan oluşan bir konuk listesi hazırladık. Zenginlik ve ham cinsellik ortamı yarattık. Bu sanatta ustalaştık. Ve ortaya çıkan şey, ünlü olduğumuz şeydir” diye konuştu. (DIŞ HABERLER)