Selçuk İnan, Beşiktaş'a yine kaybettirdi: 7 aylık hasret bitti
Gaziantep FK, geriye düştüğü ve 77'nci dakikada 10 kişi kaldığı Beşiktaş deplasmanında 2-1 galip geldi. Konuk ekibin teknik patronu Selçuk İnan, siyah-beyazlılara karşı 3'üncü maçını da kaybetmedi.
DUVAR - Uzun yıllar Galatasaray formasını giydikten sonra yeşil sahalara veda eden Selçuk İnan, 2020 yılında sarı-kırmızılılarda yardımcı antrenör olarak teknik direktörlük kariyerine adım attı. Aralık 2022'de göreve geldiği Kasımpaşa'da 3 ay çalışan İnan, Mart 2024'e Gaziantep FK'nın başına geçti. Gaziantep temsilcisinde 1 yıldır görev yapan 40 yaşındaki antrenör, Beşiktaş'a karşı başarılı bir istatistiğe imza attı.
3 MAÇTA 2 GALİBİYET, 1 BERABERLİK
Gaziantep FK'da geçtiğimiz sezon Marius Sumudica'nın yerine teknik direktörlük görevine getirilen İnan, çıktığı ilk maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenerek, Antep serüvenine galibiyetle başladı. Eski milli futbolcu, bu sezon da siyah-beyazlı ekipten 4 puan kazandı.
Ligin ilk yarısında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Selçuk İnan'lı Gaziantep FK, 10 Mart Pazartesi akşamı çıktığı deplasmanda 2-1 galip gelmeyi başardı. Ciro Immobile'nin 31'inci penaltıdan attığı golle geriye düşen ve Viana'nın 77'nci dakikada gördüğü kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamlayan Gaziantep FK, 61'inci dakikada Arda Kızıldağ ve 87'nci dakikada Furkan Soyalp'in golleriyle 3 puanın sahibi oldu.

DEPLASMANDA 2'NCİ GALİBİYET
Ligdeki tek deplasman galibiyetini Bodrum FK karşısında (12 Ağustos 2024) ilk hafta alan kırmızı-siyahlılar, daha sonra çıktığı 10 maçta 2 puan elde etti. Söz konusu süreçte 2 beraberlik ve 8 yenilgi alan Gaziantep FK, Beşiktaş maçıyla birlikte 7 ay sonra deplasman galibiyeti hasretine son vermeyi başardı.
SELÇUK İNAN'LI GAZİANTEP'İN BEŞİKTAŞ MAÇLARI
Gaziantep FK 2-0 Beşiktaş (11 Mart 2024)
Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş (6 Ekim 2024)
Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK (10 Mart 2025)