Selçuk Özdağ: Saldırganların bağlantıları belli oldu. Birileri utanacak mı acaba?

Ankara'da uğradığı sopalı ve silahlı saldırıda yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, saldırganlardan 5'inin tutuklanmasını "Bu kişilerin isim ve bağlantıları belli oldu. Birileri utanacak mı acaba?" sözleriyle değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'kendi kendine saldırı düzenletmekle' suçladığı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 5 saldırganın tutuklanmasının ardından sessizliğini bozdu. Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Özdağ, "15 Ocak günü şahsıma dolayısıyla siyaset kurumuna alçakça, kalleşçe, korkakça yapılan silahlı sopalı saldırı sonrası 7 kişiden 5 kişi tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bu kişilerin isim ve bağlantıları belli oldu. Birileri utanacak mı acaba? Arkası yarın" ifadelerini kullandı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özdağ'a yapılan saldırıyı Selçuk Özdağ'ın kendisinin organize ettiğini ileri sürmüştü. 'Saldırıyı kınamamakla' eleştirilen Bahçeli "Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip ‘Bana saldırdılar’ çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır" demişti. Bunun üzerine Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Özdağ da "Milletimizin aklıyla alay etmesinler. Bahçeli iddiasını ispatla mükelleftir. İspat etmeyen müfteridir" demişti. (HABER MERKEZİ)