Şenay Gürler'den Gülse Birsel'e destek: 'Bunları yazanların işi gücü yok mu?'

'Avrupa Yakası’nda Fatoş karakterini canlandıran Şenay Gürler, Gülse Birsel’e yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' dizisinde Kubilay karakterini canlandıran Vural Çelik’in vefatı sonrasında, sosyal medya hesabından Çelik ile set ortamındaki anılarını paylaştı. Birsel'e çok sayıda kullanıcı tepki gösterirken, tepkilerin ardından söz konusu paylaşım kısa süre içerisinde kaldırıldı. 

'Avrupa Yakası’nda Fatoş karakterini canlandıran Şenay Gürler, Gülse Birsel’e yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Gürler, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor. Vural’ı bu kadar erken kaybettiğimiz için hepimiz üzgünüz" dedi.

'İNSANLAR BİRİLERİNİ LİNÇ ETMEYE NE KADAR MERAKLI'

Gürler paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kaç gündür Gülse hakkında saçma sapan suçlamalar yapılıyor. Yazılar yazılıyor. Hepimiz üzüldük Vural'ı bu kadar erken kaybettiğimiz için elbette. Ben gidemedim cenazesine turnedeydim. Gülse de anlatmış neden gidemediğini. Ama Gülse neredeyse bu erken ölümün sorumlusu ilan edilecek. Vural'ın işle ilgili sıkıntıları olduğu ve Gülse'nin iş bulmasını engellediği bile yazıldı. Ayıp ya insanlar birilerini linç etmeye ne kadar meraklı. 15 yılı geçmiş 'Avrupa Yakası' biteli arkadaşlar. Bunları yazanların işi gücü yok mu Allah aşkına?"

Sözlerine "Ben beş buçuk yıldır Gülse'nin kimseye bir kabalık yaptığını, üstten konuştuğunu görmedim" diye devam eden Gürler, "İnsan gibi insandır. Vural'la aralarında bir tartışmaya tanık olmadım. Avrupa Yakası'ndan ayrılanlar genellikle kendi istekleriyle ayrıldılar. Ya da orada ne yaşandıysa o günün dinamikleriyle yaşanmıştır. Sonuçta profesyonel bir iş yapıyorduk. Bu arada ne saçma şeyler yazmış insanlar. Hatta dangalağın birine göre; ben salak bir solcu, Kürtçü vs olduğum için çağırmıyormuşum kahve içmeye Vural'ı. Vural'ın dünya görüşünü yeni öğrendim arkadaşlar. Bu konu da hiç konuşmadık bile. Kimse bilmediği konularda ahkam kesip saçmalamasın bence. Bu her şeyden önce erken kaybettiğimiz arkadaşımızın anısına saygısızlık" ifadelerini kullandı.

(SOSYAL MEDYA)