Şenay Lambaoğlu’nun yeni albümü 'Hayat Defteri', 21 Mayıs’ta dinleyicilerle buluşacak

Şenay Lambaoğlu’nun beşinci albümü "Hayat Defteri", 21 Mayıs'ta yayınlanacak. Albümde Lambaoğlu'na Hakan Kurşun, Eylem Pelit ve Volkan Öktem eşlik ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Şenay Lambaoğlu’nun beşinci albümü "Hayat Defteri", Ada Müzik etiketiyle 21 Mayıs'ta dinleyicilerle buluşacak. Tamamı Lambaoğlu'na ait sekiz parçadan oluşan albümün ilk dört parçası geçtiğimiz haftalarda tüm dijital platformlarda yayınlandı. 

Sanatçının yeni albümünde Hakan Kurşun (gitar, düzenlemeler), Eylem Pelit (bas) ve Volkan Öktem (davul) gibi isimler yer alıyor. Müzik direktörlüğünü Hakan Kurşun'un yaptığı albümde, dört müzisyen korona virüsü salgını nedeniyle kayıtları bir araya gelmeden tamamladı. Şenay Lambaoğlu ve Hakan Kurşun'un stüdyoda demolarını kaydettiği parçaları, Volkan Öktem ve Eylem Pelit kendi stüdyolarında çaldı. 

Albüme ismini veren "Hayat Defteri" özelinde içinde olduğumuz döneme dikkat çeken Lambaoğlu, insanların sesini duyurmasının artık daha zor olmasından dolayı tepkilerinde de sertleştiklerini ve bunu müziğine yansıttığını belirtti. İlk dört parçası tüm dijital platformlarda yayınlanan albümün ilk parçası olan "Hayat Defteri"nin video klibinin yönetmenliğini Devrin Usta üstlendi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)