Şenol Güneş'ten Trabzonspor eski başkanı Şamil Ekinci'ye taziye mesajı

Trabzonspor'un vefat eden eski başkanı Şamil Ekinci'ye, Şenol Güneş'ten taziye mesajı: "Kulübümüzün Avrupa'ya açılmasında önemli rol oynadı."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karadeniz temsilcilerinden Trabzonspor'un eski başkanlarından Şamil Ekinci'nin vefatı üzerine bordo-mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, taziye mesajı yayımladı. Güneş, Şamil Ekinci'nin centilmenliğine, özverisine, vizyonuna ve saygınlığına dikkat çekerek Trabzonspor'un Avrupa'ya açılmasında önemli rol oynadığına dikkat çekti.

DHA'da yer alan habere göre Güneş, “Onun vizyon ve misyonuyla, Trabzonspor sadece ulusal başarılarla kalmamış, aynı zamanda uluslararası arenada da adından söz ettirmiştir. Hayal ettiren ve hayallerimizi gerçeğe dönüştüren çok değerli efsane başkanımızdı" dedi.

Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: "Kulübümüzün en parlak günlerinin mimarlarından, efsane başkanımız Şamil Ekinci’nin vefatı tüm camiamızı olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Kırşehir'den gelip Trabzon'a yerleşen ve burada bir iş adamı olarak hayatını sürdüren Şamil Ekinci, Trabzonspor'un sadece bir şehir takımı olmadığının, aksine Türkiye'nin dört bir yanına yayılan bir sevgi ve bağlılık zinciri olduğunun en somut kanıtıdır."

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)