Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e: Ağzını açamazsın, ağzına sokarım lafı

Nuri Şahin'in yanıtına tepki gösteren Sergen Yalçın, "Sen böyle söylersen, bende apoletler var, sende ne var, nerede bir başarın var derim, ağzını açamazsın, ağzına sokarım lafı” dedi.

Fotoğraf: Kafa Sports
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör ve yorumcu Sergen Yalçın, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'in kendisine verdiği yanıta sert ifadelerle karşılık verdi. 

'BÖYLE CEVAPLAR VERMESİ ÇOK SAÇMA'

Youtube kanalı Kafa Sports'taki programında açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Ben Nuri Şahin'le ilgili hiçbir kötü cümle söylemedim. Çok iyi yerlere gelebilir, efendi, düzgün bir çocuğa benziyor, Harvard'da eğitim almış' dedim. Ne eğitimi aldıysak artık Harvard'da ne eğitimi aldıysa artık futbolla ilgili onu da bilemedim. Nuri Şahin'le ilgili dedim ki, 'Teknik direktörlükte hiçbir başarı elde etmeden bir yere gelemezsin'. Cümlemi iyi dinle. Bir yere gelmek için mutlaka belli yerlerden geçmen gerekiyor. Demek ki Nuri'ye değer vermiş, görmüşler, onda bir gelecek umudu sezmişler. Ona bir takımı emanet etmişler. Nuri'nin tutup da böyle cevaplar vermesi çok saçma" dedi.

Şampiyonluğu olduğunu hatırlatan Yalçın, "Sen böyle söylersen, bunu söylerim: Nuri kardeşim bende apoletler var, apoletler. Sende ne var, ne var sende, nerede bir başarın var derim, öyle kalırsın, ağzını açamazsın, ağzına sokarım lafı. Kupan var mı, bir şeyin var mı? Ne var? Şampiyonlar Ligi'nde rekor mu kırmış? Bana şimdi Dortmund'u araştırtma, son 2 deplasmanda Borussia Dortmund, 7 gol yemiş Almanya'da" ifadelerini kullandı.

'FARİOLİ HAKKINDA KONUŞACAK ANTRENÖRLÜĞÜN YOK'

Nuri Şahin'in Francesco Farioli'yle ilgili yorumuna da değinen Yalçın, "Farioli hakkında sen zaten konuşmaya cesaret edemezsin. Senin çünkü öyle bir antrenörlüğün yok. Sen bir antrenörü eleştiremezsin çünkü sen henüz antrenörlük seviyesinde, o pozisyona çıkmadın. Aramızdaki fark o. Bende kupalar var, ben çoktan çıktım oralara, aynı seviyede değiliz Farioli'yle falan. Bunların antrenörlükte hiçbir başarıları yok, bunlarla aynı seviyede değiliz bir defa. Önce bir başarılı olsunlar, önce bir kupalar alsınlar. Ondan sonra tekrar gelsinler, masada konuşalım karşılıklı" şeklinde konuştu.

'NURİ'NİN NE REYTİNGİ VAR'

Şahin'in kendisinin reyting için açıklamalar yaptığı sözlerine de yanıt veren Sergen Yalçın, şunları söyledi:

"Nuri'nin ne reytingi var Allah aşkına. Nuri'yi konuşup da kimden reyting alacağız yani? Ayrıca çocuk için çok kötü şeyler de söylemedim. İyi şeyler de söyledim, efendi, düzgün, belki çok başarılı da olacak işinde. Ama sen tutup bana böyle cevap verirsen, ben seni bitiririm. Sen sus, git işini yap orada. Antrenörlüğünü yap, Türk olarak seninle gurur duyuyoruz. Bir an evvel iyi yerlere gelmeye bak, şu anda senin antrenörlük seviyen benimle konuşacak seviyede değil. Kusura bakmasın hiç değil. Bir defa sen kupa falan almadan, apolet takmadan benle antrenörlükle ilgili çok fazla konuşamazsın. Sen susacaksın, işine bakacaksın."

'NE KADAR TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYOR O DA TARTIŞILIR'

"Bak sana orada ne güzel değer vermişler. Seni önemli biri olarak getirmişler oraya, koskoca Dortmund takımını emanet etmişler. Sen bir an evvel o işlere yapmaya bak. O sosyal medyacıların falan, Twitter'dan falan bunun çalışan elemanları var ya... Bırakın hocam o işleri. Yapma abi bu işleri, gerek yok bu işlere. İnşallah çok başarılı olursun da Türkiye'yi temsil etmiş olursun. Ne kadar Türkiye'yi temsil ediyorsa artık o da tartışılır. Biz de seninle gurur duyarız. Harvard'a gideceksin 3 ay dümenden eğitim alacaksın, onu pompalayacaksın sosyal medyadan falan. O işleri geçeceksin sen yani. Onu yemezler burada. Sen onu Almanya'da falan yapacaksın, buralarda olmaz o iş."

 

(SOSYAL MEDYA)