Sergio Ramos 16 yıl sonra Real Madrid'den ayırdı

16 yıldır Real Madrid forması giyen kaptan Sergio Ramos, maaşında yüzde 10'luk indirimle 1 yıllık sözleşme teklif eden takımından ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İspanyol futbol devi Real Madrid ile sözleşme yenileme görüşmelerinde anlaşamayan Sergio Ramos, 16 yıldır formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı takımdan ayrıldı.

Real Madrid Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Ramos'un "Real Madrid Şehri" adlı spor tesislerinde yarın başkan Florentino Perez ile vedalaşacağını ve ardından basın toplantısında soruları yanıtlayacağını duyurdu.

2005 yazında Sevilla'dan Real Madrid'de transfer olan 35 yaşındaki yıldız futbolcu, 2015-2016 sezonundan bu yana takım kaptanlığı görevini üstleniyordu.

Ramos, eflatun beyazlı formayla 5 lig şampiyonluğu, 4 İspanya Süper Kupası, 2 Kral Kupası, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 Avrupa Süper Kupası, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası kazandı.

İspanyol basını, Real Madrid'in Ramos'a maaşında yüzde 10'luk indirimle 1 yıllık sözleşme teklif ettiğini ancak İspanyol futbolcunun en az iki sezonluk kontrat istediğini yazmıştı.

Geçen sezon ciddi sakatlık sorunları yaşayan Ramos'un bir İngiliz kulübüne gideceği iddia ediliyor. (AA)