Seyhan Belediye Başkanı Tekin'den 5 mahalleye ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, ilçede bulunan Hadırlı, Mıdık, Aydınlar, Barış ve Hürriyet mahallelerine yaptığı ziyaretlerde mahalleli ve muhtarlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, ilçedeki 5 farklı mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretlerde, mahallelilerin sorunlarını taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.

Hadırlı, Mıdık, Aydınlar, Barış ve Hürriyet mahallelerini ziyaret eden Başkan Tekin, halkı karar alma süreçlerine dahil etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Tekin ziyareti sırasında, Hadırlı Mahallesi Muhtarı Esin Tanak, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ömer Atiz, Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu, Şehit Duran Mahallesi Muhtarı Rahim Tuna Işık, mahalle temsilcileri ve muhtar azalarıyla da görüştü. Tekin, tüm mahallelerin genel durumu, ihtiyaçları ve vatandaşların ilettiği talepler hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Büyük Saat Çarşısı esnaf ve zanaatkarlarını da ziyaret eden Tekin, karşılaştığı sıcak ve samimi ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Tekin, her an ilçe sakinleriyle yan yana, el ele olmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.