Seyhan Belediyesi Dünya Kaykay Günü'nde yarışma düzenledi

Seyhan Belediyesi, Dünya Kaykay Günü'nde Belediye Başkanı Oya Tekin'in de bizzat katıldığı bir kaykay yarışması düzenledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seyhan Belediyesi, Dünya Kaykay Günü'nü Seyhan Belediyesi Veli Andaç Durak Gençlik ve Spor Alanı'nda düzenlediği kaykay yarışmasıyla kutladı.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Kaykay Federasyonu iş birliğinde düzenlenen yarışmaya bizzat katıldı. 

Yarışmada konuşan Başkan Tekin, "21 Haziran Dünya Kaykay Günü nedeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Kaykay Federasyonu işbirliğinde harika bir yarışma düzenledik. Sporun her alanında olduğu gibi Kaykay branşından da desteğimizi esirgemeyeceğiz ve gençlerin spora yönelmesine katkı koyacağız. Veli Andaç Durak Spor Alanı’mızda düzenlenen etkinliğimize katılan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e çiçek takdim eden Kaykay Federasyonu Adana İl Temsilcisi Resul Bozkurt ise “Kaykay Federasyonu olarak Adana’mızda ilk organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Vermiş olduğu destek nedeni ile Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin ve ekibine camiamız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.