Silahlı, kar maskeli gruptan, Çakıcı'ya tekbirli destek videosu

Kar maskeli ve silahlı bir grup Twitter'dan yayınladıkları bir videoyla, Yunanistan'ın kendisine vize vermemesini 'Haçlı zihniyeti'yle açıklayan Alaattin Çakıcı'ya destek açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü hükümlüsüyken "af"la tahliye edilen Alaattin Çakıcı, Yunanistan'ın Schengen vizesi başvurusunu geri çevirdiğini duyurup tepki gösterdi. Vize reddini "Kilisenin ve Yunan politikasının haçlı ruhu"na  bağlayan Çakıcı'nın açıklamasının ardından bugün siyah kıyafetli, kar maskeli ve uzun namlulu silah taşıyan bir grubun videosu Twitter'da dolaşıma sokuldu.

Bozkurt işaretleri ve tekbirler eşliğinde video çeken 15-16 kişilik grup adına bir kişi cep telefonundan okuduğu açıklamada "İnsanların seyahat etme hakkını Yunanistan Büyükelçisi engelleyemez. Alaattin Çakıcı reisimiz ne derse onu yaparız" dedi. 

Dün sosyal medya hesabından yayınladığı 3 sayfalık açıklamasında Yunanistan'ı hedef alan Çakıcı, "Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur' ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)