Simülasyonlar ile 'Mars'ta yaşam' keşfedildi

11. Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi ATRAX -AQUAFUN' da göze çarpan ürünleri arasında, 360 derece gerçek görüntülerden oluşan simülasyon oyunları yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 11. Uluslararası Eğlence, Park, Spor ve Rekreasyon Alanları Endüstrisi ATRAX -AQUAFUN Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ziyaretçilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Fuarın göze çarpan ürünleri arasında, 360 derece gerçek görüntülerden oluşan simülasyon oyunları yer alıyor. Fuar kapsamında sergilenen Premo Organizasyonu'nda, deprem sonrası güvenilir yapılar olarak bilinen Tiny House'lar, ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor. 

VR SİMÜLASYONLARI İLE MARS'TA YAŞAM KEŞFEDİLDİ

Fuarda ziyaretçiler, VR teknolojisinin kullanıldığı simülasyon oyunları oynayabiliyor. Özellikle mars ve uzay temalı simülasyonlar, ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Mars temalı simülasyonda kullanıcılar, kızıl gezegenin yüzeyine inebiliyor ve çeşitli görevler gerçekleştirerek keşif yapabiliyorlar.

YENİ TREND: ÖRGÜLERDEN OLUŞAN OYUN ALANLARI

Kadınlar tarafından yapılan el yapımı oyun alanları da, çeşitli renk ve desen seçenekleriyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Örülmüş zeminler ve tünellerden oluşan oyun alanları, rengarenk görünümleri ile ziyaretçilere bir oyun deneyimi sunuyor. Bu alternatif oyun alanları, çocukların kreatif düşünme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olurken, ebeveynlere de çocuklarının güvende ve eğlenceli bir ortamda oynamalarını sağlama imkanı sunuyor.

AYAK FUTBOL MAKİNESİ

Yerli üretim olan Ayak Futbol makinesi, tasarımı ve performansıyla her yaştan futbolseverin ilgisini çekiyor. Tasarım patentli ve CE belgeli olan bu ürün, fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Ayak Futbol makinesi, çevreye saygılı tasarımı sayesinde yüksek darbelerde oluşabilecek gürültülerin önüne geçiyor ve alan dışında rahatsızlık vermiyor. Bu özelliğiyle tercih sebebi olan makine, kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunuyor.

EĞLENCE VE TASARIM BİR ARADA

ATRAX - AQUAFUN Fuarı, eğlence ve keyif alanlarına yönelik yeni ürünleri bir araya getirerek sektöre yön veriyor. Yeni nesil havuz sistemlerinin de görücüye çıktığı fuarda, yenilikçi ve yaratıcı tasarımlarıyla dikkat çeken su parkları ziyaretçileri tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Bununla birlikte, her ihtiyaca ve zevke uygun tasarlanmış tinyhouselar da fuardaki başlıca ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. Tinyhouselar, minimalist yaşam tarzını benimseyenler için bir seçenek oluşturuyor.