Sinan Ateş'in annesi, ablası ve eşi Özgür Özel ile bir araya geldi

Sinan Ateş cinayetine ilişkin ilk duruşmanın 5 celsesi geçtiğimiz hafta görüldü. Bugün de Saniye Ateş, Selma Ateş ve Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüşüyor.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ülkedeki sıcak gündemini koruyor.

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ablası Selma Ateş ve eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü.

'BUNU ADİ BİR DAVAYA ÇEVİRİYORLAR'

Saniye Ateş görüşme sonrası açıklama yaptı. Ateş, "Oğul dedim, benim kimsem yok benim oğlumun katillerini bulun. Bunu adi bir davaya çeviriyorlar. Oğlumun katillerini aramak zorunda kaldım. Bu yaştan sonra da bana bu düştü. Üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Sanki suçlu bizmişiz gibi. Bu siyasi bir davadır. O torbacılar yapmadı bu cinayeti. Arkalarını yasladılar. Bir an önce kapatalım istediler. Ölene kadar bu davanın peşine düşeceğim. Böyle bir siyasi dava olmaz. "

'19 TEMMUZ'DA ADALET BEKLİYORUZ'

Davaya ilişkim konuşan Selma Ateş de, "Biz 19 Temmuz'da adalet bekliyoruz. Bizim değil Türk milletinin canı yandı. Bu mücadeleden yılmayacağız. Biz isim verirken hakimlerin bizi susturması acı verici. Biz isimleri verdik. İki torbacıya verecek ceza bu cinayeti aydınlatmaz" dedi.

Sinan Ateş cinayetinin ilk duruşması  geçtiğimiz hafta 5 celesede görülmüş, mahkeme tutuklu yargılanan 22 sanıktan 10'u için tahliye kararı vermişti. Duruşma savcılık mütalaası için 19 Temmuz'a ertelendi.

CHP lideri Özgür Özel, duruşmanın ilk celsesini Ayşe Ateş ile birlikte takip etmişti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

(HABER MERKEZİ)