O patiler Kevin Spacey'den

Bu yazın merakla beklenen filmlerinden Dokuz Canlı Bay Tüylü'den yeni fragman yayınlandı. Filmde Spacey sürpriz bir rolde.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Olağan Şüpheliler, Los Angeles Sırları, Amerikan Güzeli, Özel Kuvvetler, Moon, Margin Kall ve en son filmi Superman Dönüyor gibi iz bırakan birçok popüler filmde rol alan Kevin Spacey, bu kez kedi olarak izleyici karşısında.

Yönetmenliğini Siyah Giyen Adamlar'ın yönetmeni Barry Sonnenfeld'in üstlendiği Dokuz Canlı Bay Tüylü, kötü bir araba kazasının ardından gelişen olayları anlatıyor. Film, kazada Mr. Fuzzypants isimli bir kediye dönüşerek ailesini gözü yaşlı bırakan bir babayı temel alıyor.

Mr. Fuzzypants, eziyet gibi görünen bu dönüşümü ilk olarak dehşetle karşılar. Ancakzamanla işkolik hayatından kurtulmanın ve ailesiyle arasını düzeltmenin sırrı da bu değişmde saklıdır. Bunu dört ayaklı bir tüy yumağı olarak başarmaksa hiç de kolay olmayacaktır.

Kevin Spacey'e Jennifer Garner, Malina Weissman, Robbie Amell, Christopher Walken ve Teddy Sears'ın eşilk ettiği film 5 Ağustos'ta vizyona girecek.