The Wolfpack erişime açıldı

SALT, The Wolfpack’i ücretsiz olarak yayınladı. Film, 26 Nisan'a kadar izlenebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - SALT, Crystal Moselle’in 2015 Sundance Film Festivali’nin ABD Belgesel bölümünde Jüri Büyük Ödülü’nü kazanan The Wolfpack filmini online gösterime sundu. SALT’ın Vimeo kanalı aracılığıyla Türkçe altyazılı olarak yayımlanan film 26 Nisan’a kadar SALT’ın internet sitesinde erişime açık olacak.

The Wolfpack, hayatlarını toplumdan uzak bir şekilde New York, Lower East Side’daki bir apartman dairesinde sürdüren altı erkek kardeşin hikâyesini anlatıyor. Angulo kardeşlerin dış dünya hakkında tüm bildiği, bıkmadan izledikleri filmlerden ibarettir; evde özenle hazırladıkları kostüm ve aksesuarlarla en ince detayına dek bu filmleri yeniden canlandırırlar. Yalnızlıktan kurtulmak için yıllarca bu yaratıcı uğraşa tutunan kardeşlerin hayatı, aralarından birinin evden kaçmasıyla sarsılır. Artık evdeki güç ilişkileri değişecek ve diğerleri de dış dünyayı keşfe çıkma hayalleri kurmaya başlayacaktır.

Angulo kardeşlerle tesadüfen sokakta tanışan ve bu korunaklı hayatları filmleştirmeye başlayan Crystal Moselle’in 2015 yapımı belgeseli, Sundance Film Festivali’nden ödülle döndükten sonra Tribeca, Toronto, New York gibi önemli festivalleri de ziyaret etti. (HABER MERKEZİ)