Animal Planet'tan Joe Exotic belgeseli

Animal Planet, Joe Exotic belgeseli hazırladı. Belgesel, 25 Temmuz'da yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'te Tiger King belgesel dizisinin yayınlanmasından aylar sonra Animal Planet, Joe Exotic üzerine, "Surviving Joe Exotic" adlı bir belgesel hazırladı. 25 Temmuz 2020 tarihinde Animal Planet'te gösterime girecek belgesel, Joe Exotic'in büyük kedi yetiştirme işinin merkezindeki hayvanların hikayelerine ve G.W. Hayvanat bahçesine odaklanacak.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, 2018'de Animal Planet's Wolves and Warriors projesi için çekilen ve daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri temel alan belgesel, Exotic'in tutuklanmadan önceki son resmi röportajlarını da içeriyor. Belgesel, Exotic röportajının yanı sıra, Joe Exotic'in kaplanlarından birine kolunu kaybeden Saff Saffery'nin başında yer aldığı eski G.W. Hayvanat Bahçesi çalışanlarına da yer verecek.

ITV America için Leftfield Pictures tarafından Luce Change Inc. ile birlikte üretilen Surviving Joe Exotic'te, Gretchen Palek, Shawn Witt, Dave Luce ve Karen Kunkel Young yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Animal Planet için Keith Hoffman baş yapımcı olacak ve yapımı Sarah Russell denetleyecek.