'Something Is Killing The Children': 'Dark'ın yaratıcılarından yeni Netflix dizisi

"Dark" dizisinin yaratıcıları, çizgi roman serisi "Something Is Killing The Children"ın dizi uyarlaması için Netflix'le anlaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- "Dark" ve "1899" dizilerinin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese, Netflix'le yeni bir dizi anlaşmasına imza attı.

Ranini'nin haberine göre, Boom! Studios! tarafından yayımlanan, James Tynion (Batman) ve Werther Dell’Edera'nın kaleme aldığı çizgi roman serisi "Something Is Killing The Children", dizi uyarlaması olarak ekrana gelecek. Son 5 yıldaki en başarılı İngilizce dilindeki çizgi romanlardan birisi olan "Something Is Killing The Children", 2 milyondan fazla kopya sattı. 2022 yılında ise En İyi Devam Eden Seri kategorisinde Eisner Ödülü'nü kazandı.

Çizgi romanların hikâyesi çocukların ortadan yok olduğu ve canavarların istilasına uğrayan küçük bir kasabada geçiyor. Çocukların çoğu geri dönemiyor, dönebilenler ise korkunç hikâyeler anlatıyor. Bu karanlık ortamda ortaya çıkan gizemli bir kadın (Erica Slaughter), özel güçlerini kullanarak onlarla savaşmaya başlıyor.

İngilizce dilinde olması beklenen dizide Tynion ve Dell’Edera yönetici yapımcı olarak görev alacak. (KÜLTÜR SANAT SERİSİ)