Soylu'dan Özdağ'a: Adam yerine koymam, istihbarat elemanı

Süleyman Soylu, Ümit Özdağ'ın canlı yayına bağlanmasına izin vermedi: "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde mültecilere yönelik olarak artan nefret söylemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, TGRT Haber canlı yayınında, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'la ilgili konuşurken Özdağ, söz hakkı almak istedi. 

Soylu, Sessiz İstila belgesiyle ilgili, "Bir yalandır ve bunu ortaya koyup bunu sosyal medya üzerinden toplumu tahrik eden ve direkt hükümeti hedef alan saldırı ile karşı karşıyayız. Ümit Özdağ'ın yaptığı Soros taktiğidir" dedi. 

Bu sözlerin üzerine sunucu, Ümit Özdağ’ın yayına bağlanmak istediğini söyledi. Soylu ise buna karşı çıkarak, "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk ederim. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

 

Etiketler soylu özdağ mülteci