Sözünü tuttu: Hacıosmanoğlu Amedspor için Diyarbakır'da

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor maçını izlemek için kente geldi. Tarihi mekanları gezen Hacıosmanoğlu'na ilgi büyüktü.

Fotoğraf: Sosyal medya
Google Haberlere Abone ol

DUVARTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedsportif Faaliyetler Kulübü’nün karşılaşmasını izlemek üzere geldiği Diyarbakır’da tarihi mekanları gezdi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, federasyon seçimleri öncesinde verdiği sözün ardından ardından Diyarbakır’a geldi. Bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek Amedsportif Faaliyetler Kulübü, pazartesi günü sahasında konuk edeceği İstanbulspor karşılaşmasını izlemek için kente gelen TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, beraberindeki TFF yöneticileri ve Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ile birlikte Sur ilçesine gelerek tarihi mekanları gezdi. Ulu Camii, Dört Ayaklı Minare ve Surp Giragos Kilisesi’ni ziyaret eden Hacıosmanoğlu’na ilgi yoğundu.

ANKA'nın haberine göre tarihi mekanları ziyareti ardından Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ayşe Serra Bucak ve kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı yemek programına katıldı.

Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'daki temasları kapsamında yarın Diyarbakır Valiliği, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret edip, akşam saat 21.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Amedspor-İstanbulspor karşılaşmasını izleyecek. 

 

'İLK MAÇI DA DİYARBAKIR'DA İZLEYECEĞİM'

Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı seçilmeden önce yaptığı açıklamada "Amedspor ile görüştüm. 'Spor kardeşliktir' diyorlar. Onlara da destek olmak lazım. Nasip eder ve seçilirsem, ilk maçı da Diyarbakır'da izleyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

(ALINTI)