Harun Erdenay aday olmayacak

TBF Başkanı Harun Erdenay, yeni seçimde aday olmayacak. Erdenay, başkanlığa aday olan Hidayet Türkoğlu'na başarılar diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski milli basketbolcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, 26 Ekim yapılacak Genel Kurul'da aday olmayacağını açıkladı. Erdenay, "Kardeşim ve takım arkadaşım" şeklinde hitap ettiği Hidayet Türkoğlu'nun adaylığı karşısında bu kararı aldığını belirtti.

TBF'nin internet sitesinden yazılı açıklama yapan Erdenay, seçildiği Genel Kurul'da verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade etti.

Harun Erdenay'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Yeni döneme yönelik gelişmeleri değerlendirdiğimde Federasyon Başkanı olarak basketbola hizmet edeceğini ifade eden kardeşim ve takım arkadaşım Hidayet Türkoğlu'nun adaylığı karşısında basketbolumuzun geleceği açısından daha yararlı olacağı inancıyla 26 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulda aday olmamanın daha uygun olacağına karar verdim.

Bundan sonraki dönemde de Basketbolun hizmetinde olacağım. Yeni seçilecek başkan Hidayet Türkoğlu'na tüm birikimlerimle yanında olacağımı belirtir başarılar dilerim." (HABER MERKEZİ)