Fenerbahçe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Aziz Yıldırım, Erdoğan'a arkasında isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tarihi bir başarıya imza atan THY Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmeye gittiler.

Beştepe'de gerçekleşen kabulde; Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Başkanvekili Mithat Yenigün, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Erkek Basketbol Takımı oyuncularıyla teknik ekibi ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen yer aldı.

aiz

Başkan Aziz Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan'a arkasında isminin yazılı olduğu bir basketbol forması hediye etti. Başantrenör Zeljko Obradovic de Erdoğan'a, Fenerium tarafından "Üç Boyutlu Fotografik Görüntüleme" tekniği kullanılarak üretilen sarı-lacivertli takımın biblolarını takdim ederken; oyuncular ise üzerinde tüm takımın imzasının yer aldığı şampiyonluk tişörtü verdi. (DHA, Ankara)