Ibrahimovic: Başladığım şeyi bitirmek için geri döndüm

İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, bir yıl daha Manchester United forması giyecek. Ibrahimovic, "Başladığım şeyi bitirmek için geri döndüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, yeniden Manchester United'la anlaştı. Ibrahimovic, yeni sezonda 10 numaralı formayı giyecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre, 35 yaşındaki ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic, Manchester United'la bir yıllık sözleşme üzerinde anlaşma sağladı.

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, "Zlatan'ın iyileşme yolunda önemli aşama kaydettiği için oldukça memnunum. Ayrıca bize tekrar katıldığı için sevinçliyiz. Geçen yılki performansından dolayı bizim güvenimizi hak ediyor. Onun sahalara geri dönmesini sabırla bekleyeceğiz. Eminim ki sezonun ikinci yarısında takımımızın önemli bir parçası olacaktır" ifadelerini kullandı.

Ibrahimovic ise "Başladığım şeyi bitirmek için geri döndüm. Hem kulübün, hem de benim en büyük arzum birlikte devam etmekti. Old Trafford'a yeniden çıkmak için sabırsızlanıyorum. Fakat sahaya dönmek için kesinlikle emin olmalıyım. Futbola olabilecek en iyi şekilde dönmek için çok çalışıyorum ve buna devam edeceğim" dedi.

Geçen yıl da Manchester United forması giyen Ibrahimovic'in sözleşmesi uzatılmamıştı. Ibrahimovic, yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Manchester United'la 46 maça çıkan Ibrahimovic, 28 gol attı.