Deniz Naki'den saldırı açıklaması

Amedspor'lu Deniz Naki deplasmanda karşılaştıkları Mersin İdmanyurdu maçında sahaya giren 3 taraftarın kendisine yönelik yumruklu saldırısı hakkında açıklama yaptı: "Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade daha da hırslandırıp motive etmektedir." Saldırgandan şikâyetçi olmadığını belirten Deniz Naki "Kimi kime şikâyet edeceğim, bir şey çıkmayacaktı" diyerek, tepkisini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amedspor'un 7-0 galibiyetiyle sona eren Mersin İdmanyurdu maçında çıkan olaylara yönelik tepkiler sürüyor. Amedspor'lu Deniz Naki'nin maçın ikinci yarısında sahaya giren Mersin İdmanyurdu taraftarı 3 kişinin saldırısına uğramasına özellikle sosyal medyadan binlerce kınama mesajı geldi.

Saldırgandan şikayetçi olmadığını belirten Deniz Naki, DHA'ya yaptığı açıklamada, maçta yaşadıklarını anlattı.

'SIRTIM DÖNÜKTÜ'

Naki, sırtı ev sahibi takımın taraftarına dönük olarak serbest atış atışı hazırlığı yaparken saldırıya uğradığını belirterek, şöyle dedi:

"Saldırgan sırt ve boynuma yumruk atıp beni yere düşürünceye kadar kendisini görmedim. Sırtım ona dönüktü ve görme imkanım yoktu. Ancak, iyi ki saldırganı görmemişim, eğer görmüş olsaydım kendimi savunacaktım ve büyük ihtimalle kırmızı kart görecektim. Maçtan sonra polis soyunma odasına geldi ve bana şikâyetçi olup olmayacağımı sordu. Ben şikayetçi olmayacağımı söyledim, kimi kime şikâyet edeceğim, bir şey çıkmayacaktı."

'POLİSLERİN ARASINDAN NASIL GEÇTİ, ELİNDE BIÇAK DA OLABİLİRDİ'

Türkiye'de daha önce Gençlerbirliği başta olmak üzere 3.5 yıldan futbol oynadığını ve daha önce Gençlerbirliği'nde oynarken Kobani olayları sırasında sosyal medyada paylaştığı bir mesaj nedeniyle idman çıkışı saldırıya uğradığını söyleyen Deniz Naki, şöyle devam etti:

"Ama saha içinde ilk kez saldırıya uğruyorum. Daha önce başımdan geçen davalar ve hakkında açılan soruşturmalar bir yana saha içerisinde bir saldırı ile ilk kez karşı karşıya kaldım. Saldırganın elinde bıçak ve kesici alet olabilirdi Allah korusun. Görüntüleri izlediğimde birer metre aralıklarla çok sayıda polisin arasında o saldırgan nasıl sahaya girdi şaşırıyor insan. Son olarak maçtan bir hafta önce bana ait olmayan bir hesaptan yapılan paylaşım ve bunun üzerine gözaltına alınıp hedef gösterilmem üzerine bu olayın yaşandığını düşünüyorum."

Deniz Naki, uğradığı saldırı nedeniyle boynunda ve sırtında ağrı bulunduğunu ekledi.

'RAHMETLİ KAPTANIN YOLDAŞLARIYIZ'

Deniz Naki ayrıca 'Deniz Naki Official' adlı Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Naki'nin dünkü saldırıya ilişkin açıklaması şöyle:

"Öncelikle dünkü maçta yaşanan talihsiz olay nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse de arayarak ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim.

Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade daha da hırslandırıp motive etmektedir.

Hiç bir güç bu sene şampiyon olup kupayı rahmetli kaptanımıza götürmekten bizi alıkoyamaz.

deniznaki3

Rahmetli Kaptanımız Şehmuz Özer'inde değdiği gibi "Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz."

Ama bundan sonra yalnızca çiçek değil,bolca gol de hediye edeceğiz.

Bizler rahmetli kaptanın yoldaşlarıyız. Bize kötü davranana biz kötü davranmayacağız.

Pir Seyit Rıza'nın da dediği gibi;

"Ben sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedim bu bana dert oldu, ama ben de sizin önünüzde diz çökmedim bu da size dert olsun."

(HABER MERKEZİ)

Amedsporlu Deniz Naki'ye saldırıAmedsporlu Deniz Naki'ye saldırı