Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2'nci maç haftası tamamlandı. PSG evinde Bayern Münih'i 3-0'la geçerken, Chelsea de Atletico Madrid'i son saniye golüyle deplasmanda 2-1 mağlup etti. CSKA kalecisi Akinfeev ise ilginç bir rekora imza attı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi'nde gecenin merakla beklenen karşılaşması Paris Sain Germain ile Bayern Münih arasında oynandı. Paris temsilcisi evinde oynadığı mücadeleyi 3-0 kazandı. Ev sahibi takımın gollerini 2. dakikada Dani Alves, 31'de Edinson Cavani ve 63. dakikada Neymar kaydetti. PSG bu skorla 6 puanla zirveye yerleşirken, Bavyera ekibi 3 puanla 2. sırayı aldı.

AKINFEEV'İN REKORU!

CSKA Moskova kalecisi Igor Akinfeev, 2006 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi'nde toplam 41 maça çıktı. Deneyimli file bekçisi, bu hafta Manchester United'a 4-1 yenildikleri maçta da kalesinde görev yaptı. İlginç olansa, Akinfeev'in oynadığı tüm maçlarda kalesinde gol görmesi oldu.

CÜNEYT ÇAKIR ATLETİCO MADRİD-CHELSEA MAÇINI YÖNETTİ

Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği C Grubu müsabakasında Chelsea, deplasmanda Atletico Madrid'i 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti.

Atletico Madrid'in yeni stadyumu Wanda Metropolitano'da oynanan mücadelede Atletico'nun tek golü 40'ıncı dakikada Antoine Griezmann'ın penaltıdan attığı golle gelirken, Chelsea 59'da Alvaro Morata ile beraberliği sağladı. Maçın 90+3'üncü dakikasında Chelsea, kazandığı serbest vuruş sonrası yaptığı organizasyonla bir gol daha buldu ve bu golün santrası yapılmayınca maçı 2-1 kazanmış oldu.

Günün tüm karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu:

A GRUBU

Basel - Benfica: 5-0

CSKA Moskova - Manchester United: 1-4

B GRUBU

Anderlecht - Celtic: 0-3

Paris Saint-Germain - Bayern Münih: 3-0

C GRUBU

Karabağ Ağdam - Roma: 1-2

Atletico Madrid - Chelsea: 1-2

D GRUBU

Juventus - Olympiakos: 2-0

Sporting Lizbon - Barcelona: 0-1

(HABER MERKEZİ)

Şampiyonlar Ligi'nde günün sonuçlarıŞampiyonlar Ligi'nde günün sonuçları