Barcelona Las Palmas maçı seyircisiz oynandı

Referandumda çıkan olaylar sebebiyle Barcelona Las Palmas maçı seyircisiz oynandı. Maçı Barcelona kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya'da Katalonya referandumunun yarattığı gerginlik futbol ligine de yansıdı. Barcelona ve Las Palmas arasında oynanancak Las Palmas maçının seyircisiz oynanmasına karar verildi. Maç Barcelona'da Camp Nou stadında oynanacaktı.

Katalonya referandumuna polisin müdahale etmesi sonucu 400'den fazla insan yaralandı. Olayların büyümesi üzerine Barcelona kulübü ligin yedinci haftasında oynanacak olan Las Palmas maçının ertelenmesini talep etti. Feederasyondan ilk etapta ret yanıtı alan kulüp, girişimlerini son ana kadar sürdürdü ama maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi. Maçı Barcelona 3-0 kazandı.

Katalanlara polis müdahalesi: En az 400 yaralıKatalanlara polis müdahalesi: En az 400 yaralı

PİQUE REFERANDUMDA OY KULLANDI

Barcelona kulübü, Katalan referandumuna verdiği destekle de biliniyor. Takımınm aynı zamanda kaptanı olan Gerard Pique de sandık başına gidip oy kullandı. Pique daha önce attığı bir tweet tarafından sahada da yuhalanmıştı. Barcelona kulübü, referandum sırasında çıkan olaylarla ilgili kınama mesajında yurttaşların demokratik ifade özgürlüğünü kullanmalarının engellendiğini ifade etti.        (Dış Haberler)

Barcelona referandumdan sonra ligde kalacak mı?Barcelona referandumdan sonra ligde kalacak mı?

Ramos'tan Pique'ye Katalonya tepkisi!Ramos'tan Pique'ye Katalonya tepkisi!