Anderson Talisca ve Dusko Tosic ifade verdi

Beşiktaşlı Talisca hakkında zorla getirilme kararı çıkartıldı. Adliyeye giden Talisca ve hakkında soruşturma açılan bir diğer futbolcu Tosic, savcıya ifade verdi. İki futbolcu daha sonra adliyeden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel’e el hareketi yapan Talisca hakkında zorla getirme kararı çıkartıldı. Kararın ardından Talisca, ifade verdi. Geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördükten sonra başkasının kartıyla maçı izleyen Dusko Tosic de ifade verdi.

DHA'nın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Asım Ekren tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e el hareketi yapan Anderson Talisca ifade vermeye gitmediği için zorla getrime kararı çıkarılmıştı. Savcıya ifade veren Talisca hakkındaki zorla getirilme kararı kaldırıldıktan sonra adliyeden ayrıldı.

Daha sonra Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic savcıya ifade verdi. Tosic'in ise, 5 Şubat günü Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gördüğü halde başka bir kişinin akreditasyon kartı ile geri dönerek saha kenarından maçı izlediği gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadesinin alındığı belirtildi.

Her iki futbolcu da ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı.

Sabah gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz pazartesi günü oynanan Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür eden Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin hakkında adli soruşturma başlatıldı.